Ik heb artrose...maar die kunstheup kan nog wel even wachten

Je lijdt veel pijn, bent beperkt in jouw bewegingsmogelijkheden en dat frustreert je. Logisch! Ik heb het ook allemaal doorstaan. Maar dat kan anders. Pak je leven terug!

Download mijn eBook en laat me je vertellen hoe ik ondanks artrose, weer volop van het leven geniet.

Zit niet bij de pakken neer maar pak je leven terug!

Mijn naam is Ewald, en ik leef al 15 jaar met artrose. 

Het begon met heupartrose in mijn rechterheup, waar ondertussen een kunstheup in zit. Gevolgd door artrose in mijn linkerheup. Waar nog altijd geen kunstheup in zit. En het is mijn doel dat dat ook (zo lang mogelijk) zo blijft. En ik wil jou helpen hetzelfde te bereiken.

Het is mogelijk om zonder operatie of zware medicijnen de kwaliteit van je leven met artrose weer te zien verbeteren. Ik ga je in mijn eBook vertellen hoe ik dat heb gedaan.

Een holistisch alternatief

Mijn eBook is een alternatieve gids voor hulp bij artrose voor mensen die niet genoegen nemen met de wijze waarop jouw huisarts en de specialist, je de deur wijst met een scenario van pijnstillende medicatie en fysiotherapie totdat het moment van het vervangen van de heup/knie daar is.

Dit is wat ik heb ontdekt!

Ik leer je mindful om te gaan met pijn, zodat je mindfulness direct kunt inzetten bij de bestrijding van acute pijn. Bij elke pijnbeleving is een mentaal aspect betrokken. Met mijn mindfulness oefeningen kun je direct jouw pijnbeleving veranderen.

Veel mensen met artrose hebben last van triggerpoints. Door middel van triggerpoint zelfmassage kun je jouw chronische pijn behandelen. Ook veroorzaken triggerpoints vaak beperking van de mobiliteit. Ik laat je zien waar mogelijke triggerpoints zich bevinden en hoe je deze dient te masseren.

Gewrichtsziekten hebben alles te maken met voeding. Dit betekent ook dat we door het aanpassen van ons voedingspatroon veel invloed op onze situatie hebben. Sterker nog, met voeding pak je de oorzaak aan. Daarom heb ik mij verdiept in orthomoleculaire voeding en suppletie, en geef ik je gerichte adviezen over voeding en suppletie.

Zit niet bij de pakken neer, maar pak je leven terug!

Het is mogelijk om zonder operatie of zware medicijnen de kwaliteit van je leven met artrose weer te zien verbeteren. Ik ga je in dit eBook vertellen hoe ik dat heb gedaan.

Dit kan ook waardevolle informatie voor jou zijn. Misschien wil je liever geen operatie ondergaan, of misschien ben je gewoon zelf ook geïnteresseerd in een meer holistische kijk op onze aandoeningen, net als ik was.

Of misschien zoek je naar hoop en een succesverhaal terwijl je je eigen diagnose een plekje moet geven. Wat je hier ook naar toe heeft getrokken, dit boek heeft jou met een reden bereikt. Tijd om de rijkdom van de holistische benadering met betrekking tot jouw artrose te leren kennen.

Download mijn eBook en laat me je vertellen hoe ik ondanks artrose, weer volop van het leven geniet.

1650019487
Your subscription could not be saved. Please try again.
Je kunt nu mijn eBook downloaden

Ontvang mijn eBook